Fa'afiafiaga fa'atauga tele ma sili ona valea a Saina

O lo'o iai iinei le fa'atauga tele a Saina, ma e le o se mea fa'afuase'i ona o le fa'atauga tele fo'i lea i le lalolagi.Ina ia tuʻuina atu ia te oe se manatu pe o le a le tele o le Aso Nofofua, lea e taʻua o le Double 11, - i le 2020 naʻo, o le faʻatauga o faʻatauga na oʻo atu i le 498 piliona yuan ($ 78 piliona).I le faʻatusatusaga, o faʻatauga o le vaiaso o le Aso Faraile o le Aso Faraile i le Iunaite Setete na maua ai na o le $ 22 piliona i lena tausaga.

E leai se masalosalo o le toatele o tagata o Saina o se faʻafetai i nei fuainumera tele, ae e le mafai ona faʻafitia o le vaitau fou o fesoʻotaʻiga faʻatau tekonolosi e pei o le faʻatautaia o fefaʻatauaiga ma le televave o le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga a Saina (i le va o Nov 11 ma le 16, toetoe 3 piliona afifi. na tuʻuina atu i Saina 2020) ua faʻateleina le fua o le faʻatauga faʻatau.

E ui o le Aso Nofofua na amata o se faʻamanatuga o bachelors, i aso nei, e sili atu nai lo lena.

O le manatu o le faʻamanatuina o le "ola nofofua" na avea ma taʻutaʻua i luga o lotoa a le iunivesite a Saina i le 1990s.Mulimuli ane, na salalau atu le manatu i le atunuʻu e ala i le Initaneti ma isi faʻasalalauga.O le aso 11 o Novema e faʻamanatuina o le Aso Nofofua ona o lona taua tele.O le aso e aofia ai le fa "tasi," lea o le "1" o loʻo faʻatusa mo le "tasi."O lea la, o le 11/11, 11/11, ua fai ma sui o le toʻafā nofofua.

Ae o le Aso Nofofua i Saina e leai se mea e fai i faʻatauga seia oʻo ina filifili Alibaba i le 2009 e faʻalauiloa le aso i se faʻatauga tele, e pei o le Black Friday i le Iunaite Setete.I ni nai tausaga, ua alu ese le Aso Nofofua mai le avea ma fa'atauga tele i Saina i le fa'atauga sili ona tele i le lalolagi, ua fa'aitiitia ai fa'atauga tetele fa'avaomalo e pei ole Black Friday ma Cyber ​​Monday.

O le kamupani ie a Shaoxing Kahn e tele lava ina sapalai ie rayon, ie cotton, ie ofutino.Fa'afetai i le fa'atauga, ua fa'atupula'ia tele a matou fa'atauga o fulufulu mamoe ma atigi vaivai i lenei vaitau o le autumn.

E le gata i lea, o le mea na amata o se faʻamalama faʻatau 24-itula ile Novema 11th ua faʻalauteleina nei ile lua - pe tolu vaiaso faʻatauga faʻatau.E le gata o Alibaba, ae o loʻo auai foʻi faʻatau oloa Saina tetele e pei o JD.com, Pinduoduo ma Suning i le faʻatauga tele.


Taimi meli: Nov-09-2022

Mana'omaua se lisi o oloa?

Auina atu
//